Tre nye dæk fra Michelin

Michelin Power 6.

Op til dette års EICMA, den store motorcykeludstilling i Milano, præsenterede Michelin tre nye dæk. Sportsdækket Power 6, trackday-dækket Power GP 2 og Anakee Road til den populære eventyrklasse. Vi har endnu ikke set information om forbedringer eller tekniske innovationer, men her er lidt højdepunkter fra Michelin’s pressemeddelelse:

Det nye Power 6 henvender sig til en bred vifte af sportslige motorcyklister. Dækket forventes at blive den nye Michelin-reference for dem, der efterspørger sportslige egenskaber og rendyrket køreglæde. Ud over sportslige præstationer skal dette dæk give et højt kilometertal for hverdagsmotorcyklisten og dem, der kører lange motorcykelture. Vejgrebet i tørt og vådt føre, køreegenskaberne og de sportslige egenskaber skal matche de krav, som motorcyklister stiller. Dækket fås i et bredt udvalg af størrelser og er egnet til motorcykler over 300 kubik. Det ses bl.a. som originalmontering på 2024-udgaven af KTM 390 Duke. 

Michelin Power 6.

Power GP 2 er udviklet til banebrug, men godkendt til brug på offentlig vej. Denne videreudvikling af Power GP henvender sig til ejere af supersport-motorcykler. Det nye dæk byder ifølge Michelin på et endnu bedre vejgreb på både vådt og tørt underlag end end forgængeren, som allerede var førende inden for denne kategori. Power GP 2 er designet med samme udviklingsværktøjer og af det samme team af ingeniører, der udviklede dækkene til MotoGP. På den måde drages der fordel af den erfaring, Michelin har oparbejdet ved deres engagement i GP-sporten. 

Michelin Power GP 2.

Anakee Road er et supplement i dæk-serien, som også rummer mønstre til mere aggressiv offroad-brug – Anakee Wild og Anakee Adventure. Dette nye dæk er designet til terrængående motorcykler, der både anvendes til langturs- og hverdagskørsel. Disse motorcykler er alsidige, så det samme gælder deres anvendelsesområde. Med det nye Anakee Road har Michelin designet et dæk, der henvender sig til motorcyklister, som foretrækker almindelige veje frem for offroad-kørsel. Michelin lover fremragende vejgreb i tørt og vådt føre, lang levetid og en høj grad af stabilitet. Motorcyklerne i denne klasse er blevet lettere gennem tiden, men har stadig en imponerende størrelse og vægt. Samtidig er dækkets design tilpasset stilen for disse motorcykler.

Michelin Anakee Road.

Annonce

Annonce

Screenshot