Tredje generation Aagesen: Fra motorcykler til MotoStore

Butikken hedder stadig Aagesen, adressen er fortsat Hvidovrevej 3, og du får stadig den bedst tænkelige rådgivning inden køb af mc-beklædning i lokalerne tæt på Damhussøen. Men personalet har byttet roller, så Gitte Aagesen, der kyndigt har klædt motorcyklister på i mere end 40 år, nu er ansat, og sønnen Martin Christensen er indehaver. 

Aagesen Motorcykler er blevet til Aagesen Motostore, og hele sortimentet, der kendes fra webshoppen motostore.dk – vi nævner i flæng: Nolan- og X-lite-hjelme, tøj fra Ixon og Macna, Daytona-støvler, Optimate-ladere, Yuasa-batterier, SBS-bremseklodser samt tasker fra Givi og SW-Motech – fås i forretningen, der har været gennem en fuldstændig ombygning, så stemningen er mørk og loungeagtig, og spotlights sætter fokus på produkterne.

Jørgen Aagesen slog dørene op til sin første butik tilbage i 1966. Siden har utallige motorcyklister nydt godt af Aagesen-familiens ekspertise og rådgivning. Og med Martin ved roret af den nye Motostore tager tredje generation hul på et helt nyt kapitel i historien om Aagesen Motorcykler.

– Vi er stolte over at kunne præsentere en helt unik butik, hvor folk, der deler vores entusiasme for motorcykler, kan boltre sig i masser af inspiration, viden og formentlig Danmarks største udvalg af mc-udstyr. Jeg tør godt love, at vores Motostore sætter nye standarder for butikker med motorcykeludstyr, siger Martin Christensen, som kunne tage imod kunder i sin nye forretning i fredags. Han satser på at holde en stor åbningsfest, når corona-situationen tillader det.

Annonce

Annonce