Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition

Triumph præsenterer nu specialmodellen Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition, der bygges i blot 925 eksemplarer som en hyldest til Elvis og den fascinerende historie om hans “Memphis Mafia” Bonnevilles. 

“Memphis Mafia” Bonnevilles var en flok T120’ere, som den amerikanske rockstjerne købte til sine nærmeste venner i 1965, efter en inspirerende prøvetur på vennen, Jerry Schillings, nyligt indkøbte Bonnie. 

Denne nye Triumph specialmodel kombinerer standard T120-specifikationen med en ny farve og en række specielle funktioner. Modellen kommer lakeret i en kombination af rød, guld og sort, med Elvis’ navn skrevet i guldprikker, der illuderer rampelyset på en scene. Du finder også håndmalede gulddetaljer sammen med en række kromdele såsom udstødningssystemet og klassiske egerhjul. 

Alle 925 eksemplarer har deres eget unikke nummer på øverste gaffelbro, der er pyntet med en lasergraveret Elvis-autograph. Hver Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition kommer desuden med en Sony guldplade i et særligt pladecover og et ægthedscertifikat fra Triumph.

Annonce

Annonce

Screenshot