Triumph forlænger samarbejdet med Gentleman’s Ride

Triumph fortsætter deres støtte til The Distinguished Gentleman Ride (DGR), der er et af verdens største velgørende programmer for motorcyklister, i yderligere fem år.

Partnerskabet med DGR-grundlægger Mark Hawwa og hans organisation har fra begyndelsen været en succes – ikke blot i forhold til at samle penge ind og skabe opmærksomhed om forskning i prostatakræft og mænds psykiske sundhed, men også takket være den overvældende deltagelse og det fællesskab, DGR har skabt for hundredtusinder af motorcyklister på verdensplan.

Den 28. september 2014 fandt den første Triumph-sponsorerede DGR sted i 58 lande og 257 byer, hvor 20.000 dapper-dressede motorcyklister deltog, hvilket samlet skaffede 1,5 millioner dollar. Siden er tallene blot vokset op til DGR’s rekordår i 2019, hvor 116.000 motorcyklister i 104 lande indsamlede 6 millioner dollar.

Covid-19-pandemien 2020 blev selvsagt en udfordring for DGR, men trods de svære tider arbejdede man hårdt på at udvikle et nyt format, der gjorde det muligt for motorcyklister at vise deres støtte på en sikker måde med arrangementet Ride Solo Together. Og sådan blev det muligt at skabe det mest globale arrangement nogensinde, da motorcyklister fra 171 lande og 2531 locations kørte solo sammen, alle forbundet sammen via sociale medier.

I 2021 blev arrangementet flyttet fra september til maj, og sådan fortsætter det verdensomspændende velgørenhedstræf i 2022.

Annonce

Annonce