Triumph præsenterer Trident-prototype

Med et afklædt, minimalistisk design giver denne helt hvide prototype en første idé om Triumph’s nye streetbike, som bliver præsenteret i de kommende uger. Den får modelbetegnelsen Trident, og dermed genopliver briterne et navn, der sidst blev set på maskiner i 1960’erne og 70’erne.

Nyheden blev præsenteret på London Design Museum, hvor denne ​​prototype af den kommende Trident er det første officielle trin i lanceringen af ​​den nye intromodel til Triumph’s 3-cylindrede modelserie.

Ifølge Triumph bliver Trident en motorcykel med en 3-cylindret motor med stort drejningsmoment og ydeevne, klasseledende teknologi som standard sammen med udtalt brugervenlighed, alt sammen til en konkurrencedygtig pris.


Selvom dette ikke er det færdige produkt, siger Triumph’s Chief Brand Officer Steve Sargent, at prototypen er meget tæt på, hvordan den endelige produktionsversion, som vil blive afsløret i de kommende uger, vil se ud.

I skrivende stund kender vi ikke prisen på den kommende nyhed. I om få uger præsenteres flere billeder af den officielle model sammen med flere fakta. Den nye Trident lander hos Triumph-forhandlerne i begyndelsen af ​​2021.

Annonce

Annonce