Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Triumph lancerer nu en særlig Scrambler 1200 Bond Edition, der er inspireret af den specialbyggede Scrambler 1200, som kan ses i den kommende James Bond-film “No Time To Die”.

Bond-udgaven, som produceres i blot 250 eksemplarer, er baseret på Scrambler 1200 XE, hvilket betyder, at den drives af den vandkølede 1200 kubik Bonneville-twin, der yder 87 hk og 110 Nm.

Den har samme offroad-fokus som standardmaskinen med 21/17-tommer hjul, lang affjedring og moderne elektronik, herunder TFT-instrumentering med Bond (007) startskærm.

En hel del af motorcyklen fremstår i sort – inklusive den højt placerede forskærm, forgaflen, motorskjoldet og passagergrebene. Motoren har også sort finish, men den har desuden guldfarvede detaljer.

Bond-modellen er derudover fyldt med specielt tilbehør inklusive tågelygter, forlygtegitter i rustfrit stål, bearbejdet CNC-fræst bremsereservoir og Arrow-lyddæmper med carbondetaljer.

007-logoet ses både på udstødningssystemets varmeskjold og på det modsatte sidepanel, mens sædet har “Bond Edition” broderet på bagkanten.

Hver ejer af en Bond Edition modtager også en speciel skræddersyet overdragelsespakke, der er unik for hans motorcykel – med et nummereret brev underskrevet af Triumph’s administrerende direktør Nick Bloor – samt en unik rygsæk.

Annonce

Annonce

Screenshot