Triumph Tiger Sport 660

Med en stribe kamuflerede billeder løfter Triumph nu delvis sløret for deres kommende nyhed, Tiger Sport 660. En helt ny allroader baseret på den populære Trident 660-platform, der særligt henvender sig til nye motorcyklister.

Motoren er den samme, hvilket betyder, at spidseffekten ligger omkring 80 hk. Stellet ser også ud til at være uændret. Hjælperammen under sædet ser ligeledes identisk ud, men regn med en stribe ændringer, som udvider mulighederne i forhold tilkørsel med passager og bagage.

Den største ændring i forhold til Trident er tilføjelsen af ​en kåbe med højt glas. Tanken har desuden ny facon, og den rummer formentlig mere end Tridentens 14 liter. Affjedringen ligner meget den, der ses på Trident, men der er god grund til at forvente større fjedervandring for og bag. Samtidig er sædet smallere for at gøre sædehøjden mindre udfordrende for kørere, der ikke er så høje. 

Vi forventer, at Tiger Sport 660 kommer med al den elektronik, der ses på Trident, herunder ride by wire-indsprøjtning, køreprogrammer, traction control og smartphone-opkobling (i hvert fald som ekstraudstyr).

Annonce

Annonce