Triumph’s nye Bonneville-familie

Triumph har til 2021-sæsonen opdateret deres Bonneville-modeller med nye motorer og opdaterede bremser og affjedring.

Briternes populære Bonneville-familie har ikke blot fået en skønhedsbehandling, men er også ændret på områder, der forbedrer præstationerne.

De største forandringer ses på Bonneville T120 og T120 Black. Den 2-cylindrede 1200-kubikker er opdateret til Euro 5, men den leverer stadig 80 hk og 105 Nm.

Samtidig har Triumph reduceret vægten på flere af motorens bevægelige dele, så hurtigere tager omdrejninger. Elektronikken er også blevet fornyet, bl.a. med opdateringer i køreprogrammerne, og desuden er fartpilot nu blevet standard. Bremserne er opdateret med nye Brembo-calipere og nye bremseskiver på forhjulet. Endnu et plus for køreoplevelsen er egerhjulenes nye fælge i aluminium, der har afløst forgængerens i stål, og dermed sparer betydelig uaffjedret vægt. Samlet set er vægten reduceret med 7 kg.

Bobber er i princippet en ny model, som kombinerer forenden fra Bobber Black med 16”-forhjul og to bremseskiver med bagenden fra Bobber. Også her er 1200-motor gjort EU5-klar og lettet for roterende masse. Samtidig er tankens volumen øget fra 9,1 til 12 liter. 

Også Speedmaster er opdateret med den nye motor, forbedret afstemning af Showa-forgaflen med 47 mm ben og deraf følgende forøget komfort. 

2021-opdateringerne omfatter også den mindre Bonneville-modeller med 900-motor.

På T100 bliver den 2-cylindrede motor på 900 kubik trods Euro 5’s skærpede emissionskrav 10 hk stærkere, så den nu yder 65 hk. Samtidig bliver gasresponsen friskere og det røde felt flyttet 500 o/m op. En ny cartridge-forgaffel forbedrer køreegenskaberne, og forbremsen er nu en finere variant fra Brembo. Endelig er vægten reduceret med 4 kg.

Street Twin har også fået en opfriskning, der omfatter Euro 5-opdatering, nye sidedæksler, nye hjul, og et nyt sæde med blødere skum. Desuden kommer specialmodellen Gold Line med håndlavede stafferinger i begrænset oplag.

Triumph’s Scrambler-modeller opdateres også, men det hører vi først mere om til april.

Nedenfor kan du se præsentationen af ​​Triumph’s Bonneville-modeller i 2021 …

Annonce

Annonce