Troy Bayliss kører American Flat Track Grand National på en Ducati Scrambler Full Throttle

Scrambler_Flat_TrackFor en god måneds tid siden trak den tidligere 3-dobbelte verdensmester Troy Bayliss sig endegyldigt fra Superbike-VM efter et par respektable come back-løb, hvor han sad ind for skadede Davide Giuliano. Men dermed er det ikke fuldstændig slut med racing for den 46-årige australier. Bayliss meddeler nemlig nu, at han stiller op i AMA Pro Flat Track 2015-mesterskabet på en racer, der er baseret på Ducati Scrambler i Full Throttle.

Bayliss’ flat track-racer er bygget af Lloyd Brothers Motorsports team, som har lagt den luftkølede 2-ventilede V2’er i et håndbygget stel med speciel “oval race track”-affjedring, 19″-hjul og – som reglementet foreskriver – kun bremse på baghjulet.

?????????????????????????????????????Troy Bayliss snuppede 52 sejre i Superbike-VM plus en uforglemmelig MotoGP-sejr på Valencia-banen i 2006. Men flat track race er ikke noget nyt for Bayliss: I 2013 etablerede han Troy Bayliss Classic i Australien – en ovalbane-serie med udelukkende inviterede deltagere. Og senere har han stillet op mod de hårdeste kørere i AMA Pro Flat Track-mesterskabet. I 2014 vandt han både flat track- og Supermoto-mesterskabet i Australien.

Troy Bayliss kører sit første løb på den nye Scrambler-inspirerede racer, når tredje afdeling af AMA Pro Flat Track køres på Springfield Mile den 24. maj.

Annonce

Annonce

Screenshot