Ultimativ powercruising-luksus: Ducati Diavel for Bentley

Som en 2-hjulet hyldest til Bentley Batur, den stærkeste og mest eksklusive model nogensinde fra det britiske high end-bilmærke, lancerer Ducati her til aften specialmodellen Ducati Diavel for Bentley. 

Feinschmecker-nyheden, der blev afsløret ved Art Basel Week i Miami, er rent teknisk baseret på Diavel V4, men bærer selvfølgelig Bentley’s unikke grønne lak og er udstyret med en række unikke designfinesser, lånt fra Bentley Batur.

Modellen bygges i en nummereret serie på 500 styk, men for dem, der ønsker en lidt mere unik og personliggjort variant, tilbydes Ducati Diavel for Bentley Mulliner, der blot fremstilles i 50 eksemplarer.

Blandt detajlerne, der er hentet fra Bentley Batur, som drives af en 740-hestes W12-motor og bygges i blot 18 eksemplarer, er de titaniumfarvede fælge i smedet aluminium, luftindtagene med tofarvet gitter i siderne og sædet i alcantara, der er polstret i samme materiale som sæderne i den eksklusive sportscoupé.

Mulliner-udgaven, der er forbeholdt eksisterende Bentley-ejere, leveres med valgfri farve på sæde, forbremsecalipere, sæde og kulfiberdele (skærme, lygtecover, motor-, udstødnings-, køler- og sidedæksler samt sædeskal – eventuelt så den matcher deres bil.

Prisen matcher naturligvis eksklusiviteten på denne særlige variant af italienernes powercruiser med V4-motor. Ducati Diavel for Bentley koster i omegnen af 1,1 million kr. med dansk nummerplade, mens Mulliner-modellen fås for 1,5 million kr.

Annonce

Annonce

Screenshot