Velkommen til to nye Suzuki-forhandlere

image006C. Reinhardt A/S, som gennem generationer har været Suzuki-importør i Danmark, har netop sikret sig yderligere to forhandlere – DJ Motorcykler i Herning og MP Motorcykler i Odense. Dermed er antallet af Suzuki MC-forhandlere oppe på 25.

– Vi har ønsket at styrke vores forhandlernetværk på Fyn med den helt rigtige forhandler. Det er nu lykkedes med MP Motorcykler i Odense. Gennem mange år har MP Motorcykler været en af de stærkeste motorcykelforretninger på Fyn. Vi er derfor begejstrede for at starte samarbejdet, som helt sikkert vil styrke salget af Suzuki-motorcykler på Fyn, fortæller salgschef hos C. Reinhardt, Jens Stillenmunkes.

image005– I Jylland har målet været at udvide forhandlernetværket i midt-vest-regionen. DJ Motorcykler i Herning drives af Danni, som vi har fulgt gennem et stykke tid. Vi er imponerede over hans entusiasme og engagement i motorcykler generelt og Suzuki i særdeleshed. Derfor er vi meget tilfredse med at kunne præsentere DJ Motorcykler som ny autoriseret Suzuki-forhandler i Herning.

– Begge forhandlere står for kvalitet og god service, hvilket matcher Suzuki’s produktlinie rigtig godt.

– Fra uge 1 til uge 50 i år er der registreret 349 Suzuki-motorcykler, hvilket er stigning på næsten 65 procent i forhold til 2015. Stigningen i totalmarkedet i samme periode var på næsten 30 procent. Til 2017 er målet fortsat stigende vækstrater, så forventningerne er høje, slutter Jens Stillenmunkes.

Suzuki’s 2017-program og -priser offentliggøres onsdag den 21. december.

Annonce

Annonce