Danske fætre er verdens hurtigste

Det danske team True Cousins fik sat to verdensrekorder, da de forrige weekend deltog i Main Event på den engelske bane Santa Pod Raceway med dragbiken Silver Lightning.

Vigtigste rekord var denne gang hastigheden ved målstregen, som blev 331,6 km/t over den klassiske distance quarter-mile (402 m) og i en kørt tid på 6,61 sek., som var en klar forbedring af fætrenes egen rekord.

Den gamle hastighedsrekord lød på 325,7 km/t og var sat af amerikaneren Steve Huff. De to fætre har nu, en efter en, taget samtlige verdensrekorder indenfor elektrisk drag racing fra amerikanske kørere, som f.eks. legenden Larry McBride.

Amerikanerne er formentlig ved at være godt trætte af det danske team, som er blevet totalt dominerende i sporten, som ellers er en amerikansk paradedisciplin på linie med amerikansk bl.a. fodbold, basketball, hvor amerikanerne mener de er bedst.

Silver Lightning er et rent fartmonster med 1400 hk, som er drevet af 768 litiumceller og konstrueret af Glenn E. Nielsen, mens det er fætteren Hans-Henrik Thomsen der kører motorcyklen.

Se løbet her:

Annonce

Annonce