Video: 25 glade RC 8C-købere fyrer deres nye KTM af på Jerez

Det tog kun 4 minutter og 32 sekunder, før alle 100 de eksklusive KTM RC 8C trackday-cykler var solgt via østrigernes digitale platform.

Her kunne 25 af disse købere vælge at få deres nyerhvervelse leveret ved en Track Experience-event med Red Bull KTM Factory Racing-testkørerne Dani Pedrosa og Mika Kallio som masterkørere og individuelt bane setup afstemt af teknikere fra WP.

KTM RC 8C er en håndbygget, let racerprototype, der bruger den velkendte 889 rækketwin fra 890 Duke R i en skræddersyet, baneklar pakke, der er fyldt med avancerede racerkomponenter.

Den 8. oktober var dagen, alle glædede sig til, og da de 25 KTM RC 8C’er var tilkørt på forhånd, var det tid til at vænne de nye ejere til hver deres maskine. Da Riaan Neveling og Markus Kramer havde givet hver kunde en præcis og grundig præsentation af det orange vidunder, fik kørerne en banebriefing af Dani og Mika, der var dagens masterkørere.

En af de glade KTM-købere benyttede denne “once in a lifetime”-begivenhed, omgivet af KTM RC 8C’er og i perfekte omgivelser, til at fri til sin kæreste. Hun sagde heldigvis JA!

I seks pitgarager var de 25 KTM RC 8C’er opstillet i samme rækkefølge, som de blev bestilt online, portene åbnede samtidigt, så de 25 heldige ejere fik et synkront første blik på de nye maskiner.

Herefter kørte de nogle omgange på Jerez med Dani Pedrosa og Mika Kallio som guider og med en startopstilling i samme rækkefølge. Kørerne brugte resten af ​​dagen på banen til at få styr på deres racercykler, hvor de, som havde lyst, fik solo-sessions med Dani og Mika.

Annonce

Annonce