Video: To danske deltagere i Battle of the Kings

Cap’s Harley-Davidson Aarhus og København er med, når mere end 200 Harley-Davidson-forhandlere konkurrerer om at blive Custom King. Det er fjerde år, at man holder konkurrencen, der i 2018 er blevet verdensomspændende med deltagelse af autoriserede Harley-Davidson-forhandlere fra Europa, Japan, Australien, Mexico, Sydafrika og Mellemøsten. De nordiske lande stiller med 16 unikke custommotorcykler fra hhv. Danmark (2), Norge (4), Sverige (8) og Finland (2).

Forhandlerne kan benytte hvilken som helst 1200 Sportster som grundlag for deres ombygninger. Cap’s Harley-Davidson i Aarhus og København har begge valgt en Sportster Forty-Eight til deres projekter. Frem til 18. februar kan man stemme på sine favoritter, og dem med flest stemmer vurderes herefter af en jury, som kårer den nordiske vinder.

Juryen består af motorcykelbyggerne Nicholas Bech fra danske WrenchMonkees og Winston Yeh fra RoughCrafts i Taiwan. Den nordiske vinder offentliggøres i starten af marts og går sammen med de øvrige nationale/regionale vindere videre til den store Battle of the Kings-finale på EICMA-messen senere på året, hvor alle finalister udstilles, og den samlede vinder og årets Custom King kåres.

Du kan stemme på dine favoritter på http://h-d.com/battleofthekings. Her kan du også se alle
modellerne og læse mere om Battle of The Kings-konkurrencen.

På videoerne herunder fortæller de to danske hold om tankerne bag deres ombyggede BOTK-kandidater.

Annonce

Annonce