Video: Yamaha-boss Eric de Seynes beklager leveringsvanskeligheder

I en videotale på Youtube beklager Yamaha Motor Europe’s President og CEO, Eric de Seynes, de ulemper som rammer Yamaha-kunder på grund af Corona-situationen. Det gælder bl.a. svigtende leverancer fra underleverandører, mangel på halvledere til motorcyklernes elektronik og udfordringer med containertransport. Se talen i videoen – eller læs den herunder.Kære kunder og Yamaha-forhandlere, 

Efter at have været igennem et vanskeligt år i 2020 troede vi, at den mest komplicerede del af coronavirus-pandemien nu var bag os, både ud fra et sundhedsperspektiv og for vores virksomhed. De oprindelige forventninger til 2021 var og forbliver rigtig positive. Efterspørgslen har været kraftigt i fremgang siden sidste sommer, understøttet af et stærkt og engageret forhandlernetværk med en forventning om levering af mange nye produkter. 

Desværre er dette ikke helt tilfældet, nu, hvor vi er nået et stykke ind i 2021-sæsonen, og coronavirus-pandemiens langsigtede indvirkninger på forsyningskæden har vist sig, og disse gør det vanskeligt at udføre vores vigtigste opgave, som er at fremstille tilstrækkeligt med produkter til levering gennem vores omfattende forhandlernetværk. I løbet af de sidste ti måneder er tilgængeligheden af råmaterialer blevet et problem i mange områder, f.eks. halvledere, der kræves i produktionen af vores smart keys, ABS-bremsesystem, ECU osv.

Det har også være problematisk at fragte varer til udlandet på grund af den meget store efterspørgsel på mange kategorier af fremstillede produkter. Disse problemer er desuden er blevet forværret fra starten af sæsonen af den uventede krise i Suez-kanalen med fartøjet “Ever Given”, som desværre transporterede mange tusinde Yamaha-produkter og -komponenter. 

Alle her hos Yamaha, lige fra indkøb til fabrikken samt logistik- og salgsteams, arbejder hårdt for at minimere indvirkningen af dette og for at sikre, at alle tilgængelige produkter leveres. Samtidig forsøger vi også at give nøjagtige oplysninger om tilgængelighed til vores forhandlernetværk rundt omkring i Europa, i hvad der har været, og stadig er, en meget uforudsigelig situation. Situationen vil imidlertid, og heldigvis, blive bedre i de kommende dage, uger og måneder. Vi værdsætter jeres tålmodighed, og vi er sikre på, at denne tålmodighed vil blive belønnet med den fremragnede oplevelse med jeres nye motorcykel, scooter, påhængsmotor WaveRunner eller andre Yamaha-produkter, som I har valgt. 

Imens arbejder alle her hos Yamaha hårdt på at løse alle de problemer, som pandemien har skabt, samt for hurtigt at øge antallet af leveringer. Vi forstår, at ventetiden på levering af produkter kan være frustrerende, og vi beklager dybt.

Vi håber derfor, at I vil acceptere vores undskyldning for enhver forsinkelse. Vi håber, at I vil kunne “Rev Your Heart” med jeres nye maskine meget snart … 

Vi ses snart, og vi siger igen tak for tålmodigheden. 

Eric de Seynes, President & CEO Yamaha Motor Europe N.V. 

Annonce

Annonce