Vind den nye Garmin Zumo 590 LM

zumo590LMHos Garmin ved de, hvad motorcykelfolket vil have. Seneste skud på stammen er den nye Zumo 590 LM GPS, som du kan vinde. Forgængeren, Zumo 390 LM, ligger på mange måder til grund for den nye model, men Zumo 590 LM har fået mange fine nye features. Fælles for dem begge er, at de har præcis samme ydre mål, og at brugerfladen er yderst intuitivt opbygget og nem at overskue. 590’eren adskiller sig dog på flere punkter fra sin lillebror. Det første, man lægger mærke til, er, at skærmen er trukket næsten helt ud til kanten af kabinettet. Den nye skærm er vokset fra 4,3 til 5,0 tommer, men den er også blevet meget lettere at aflæse i solskin. Enheden kan vendes lodret eller vandret, alt efter hvad passer bedst til ens behov.

Foruden bl.a. muligheden for streaming af musik fra smartphones direkte op i hjelmen, 3D kort, Live Traffic via Smartphone-link m.m. er der fire ting, som gør denne GPS ekstra anvendelig: Processoren i Garmin Zumo 590 LM er en del hurtigere end 390’erens, og derfor kan man scrolle rundt på kortet meget hurtigere end før, for enheden skal ikke først stå og reloade kortet med sekunders forsinkelse. Zoom og menu-valg er også meget hurtigere. En meget anvendelig feature for os med hang til små veje er, at når man zoomer ud på kortet, så varer det længere, inden de små veje forsvinder fra oversigtskortet. Et stort plus, når man gerne vil beholde sin rute på skærmen, men samtidig gerne vil danne sig et overblik over området, man kører i.

Planlægning af offroad-spor er også muligt i Garmin Zumo 590 LM. Desuden er strømforsyningen udstyret med et USB-udtag, hvor igennem man kan lade på diverse elektroniske gadgets.

Denne Garmin Zumo 590 LM kan nu blive din, hvis du deltager i MOTORRAD Danmark’s konkurrence. I samarbejde med GARMIN Danmark trækker vi lod om to eksemplarer af den fine GPS. De heldige vindere trækkes blandt læserne, som svarer rigtigt på tre spørgsmål, som du kan finde ved at klikke på banneret til højre.

Annonce

Annonce

Screenshot