Vind en Arai Chaser-V styrthjelm til 4799 kr.

Arai ChaserV_RAW_BI årtier har Arai produceret styrthjelme ud fra deres helt egen sikkerheds-filosofi om skalstyrke, stødabsorbering og materialevalg. Du kan læse hvordan og få historien om det japanske familieforetagende i portrættet af Mitch Arai i det nye nummer af MOTORRAD Danmark. Og kører du ikke allerede med en hjelm, der har den karakteristiske hvide oval i panden, så får du chancen nu:

I samarbejde med den danske Arai-importør MoTempo bortlodder vi to styk Arai Chaser-V i det eksklusive rød/ hvide Raw-design, som hver har en værdi på 4799 kr.

Chaser-V har yderskal i let og stærk Super Fiber Laminate, det udtagelige og vaskbare interiør er udformet med særlig fokus på pasform og komfort, og det effektive ventilationssystem i hagen, panden og nakken sørger for frisk luft på farten.

Konkurrencen løber til og med den 3. december 2014, og for at deltage skal du give vores Facebook-side et like og svare rigtigt på de tre spørgsmål, som du netop finder i beskrivelsen af konkurrencen på vores facebook.

Annonce

Annonce

Screenshot