Vind et samtaleanlæg fra Interphone

InterphoneInterphone kom i starten af 2014 med en ny version af det populære F5 intercom-system. Og det kan blive dit, hvis du deltager i vores konkurrence, som nu kører på vores facebook-side.

I samarbejde med den officielle danske Interphone-importør MoTempo udlodder vi 1 TWIN- og 2 SINGLE-eksemplarer af disse Interphone Intercom. Værdi henholdsvis 1899 kr. og 3299 kr.

Som noget nyt kan Interphone F5MC, Bluetooth version 3.0, byde på den nye feature Anycom. Nu kan Interphone F5MC kommunikere med alle andre Blue­tooth intercom-systemer i Full Duplex. Der er også mulighed for menustyring på forskellige sprog, og hvis man mister kontakten med sin ”medkører” under en samtale, vil systemet automatisk genetablere kontakten.

Ydermere er det nu muligt via Bluetooth at dele musik kører og passager mellem fra samme MP3-kilde. Blandt andre features kan nævnes en bedre RDS-radio, og op til 1,3 km rækkevidde mellem op til 4 enheder af samme modelbetegnelse. Op til 12 times taletid og 700 timers standby-tid og kun 3 timers opladningstid. Så nu er der ingen undskyldning for at køre forkert.

Klik dig videre til konkurrencen her.

Annonce

Annonce

Screenshot