Watch out, surfer dudes: Her kommer Moto Guzzi V7 III Limited

I den sydvestfranske badeby Biarritz afslørede Moto Guzzi i går nyheden V7 III Limited for et stort publikum af bikere og surfere, der var samlet for at tage del i festivalen Wheels and Waves.

Den seneste fortolkning af den berømte 750’er fra Mandello bygges i blot 500 eksemplarer. V7 III Limited kombinerer det klassiske og elegante kromlook med raffinerede højteknologiske materialer såsom kulfiber og aluminium. Tanken i krom holdes på plads af en sort læderrem. Og på siderne er den umiskendelige Moto Guzzi-ørn udført i en særlig brændt finish. Sort er et andet tilbagevendende element på V7 III Limited, fra de støbte hjul til sædet med “old school”-sting, over sidedækslerne, for- og bagskærm, der står i eksklusiv kulfiber. Tankdækslet er fræset ud i aluminium, og det samme er styrets ‘risers’, der med laserskårne cifre er forsynet med motorcyklens serienummer.

Den 2-cylindrede V-motor er også shinet op med bl.a. sorteloxerede dæksler på indsprøjtningens spjældhuse og fræsede køleribber på topstykket som endnu en kontrastfuld effekt.

Vi kender i skrivende stund ikke prisen på Moto Guzzi V7 III Limited.