www.bike-netshoppen.dk
giver endnu mere gas

Torsdag den 30. januar lancerede Bike-Shoppen en spritny og forbedret version af mc-butikkens webshop, som kan findes på www.Bike-netshoppen.dk. Med et stort fokus på at skabe en mobilvenlig brugerflade har Bike-Shoppen gjort det nemmere at tilgå varerne bekvemt og hurtigt. 

Webshoppen drives af et dedikeret team på fire, der dagligt opdaterer med tidens trends og de nyeste produkter, og som årligt håndterer over 7000 pakker, der sendes fra den midtjyske butik. Og det gør de godt – at dømme efter de mere end 2000 anmeldelser på Trustpilot med kundernes samlede vurdering af virksomheden på 5 stjerner.

Webshoppen komplimenterer den fysiske butik, Bike-Shoppen, som blev grundlagt i 1989 og er beliggende i den midtjyske by, Viborg. Virksomheden er ni gange blevet kåret som årets forhandler af Yamaha, og på Gl. Skivevej 78 går de målrettet efter at hive titlen hjem igen i år. Drivkraften bag det hele er et sammentømret hold af motorcykelentusiaster med mange års erfaring og passion inden for feltet. Familievirksomheden Bike-Shoppen består af indehaverne Philip, Conni og Lars Jokumsen samt virksomhedens 13 ansatte. 

Indehaverne og medarbejderne rejser selv rundt i verden for at teste alle de nye kørertøjer og produkter, som lanceres. Senest har Philip Jokumsen været en tur i Spanien for at prøvekøre en af de nyeste tilføjelser til Yamaha-familien – Ténéré 700. Et køretøj, der i den grad blev godkendt, og som nu er blandt de mest eftertragtede motorcykler i butikken blandt kunderne.

Med lanceringen af den nye webshop ser Bike-Shoppen frem til et spændende og udfordrende år, hvor endnu flere pakker bliver sendt over disken, og hvor der bliver kræset for Bike-Shoppen’s kunder i online-universet.

Annonce

Annonce

Screenshot