Yamaha åbner for tilmelding til R7 Cup

Efter en vellykket Europa-debut sidste år bringer Yamaha Motor det nye R7 Cup racerkoncept til Skandinavien og har nu åbnet op for tilmeldingerne. Løbsserien henvender sig til både erfarne og nye kørere.

Akkurat som i 80’ernes RD 350 Cup dyster deltagerne i Yamaha R7 Cup på ens motorcykler, hvilket betyder, at resultatet ene og alene skabes af kørerens færdigheder. De bedste kørere i de nationale Yamaha R7 Cups vil blive inviteret til R7 Series European Super Finale i slutningen af sæsonen.

Hos den nordiske Yamaha-importør glæder man sig over at kunne give nye racertalenter mulighed for at deltage i en organiseret løbsserie for overkommelige penge.

– Vi har ønsket at skabe et nyt koncept for at gøre det lettere for unge kørere at komme op ad rangstigen. Der er stor interesse for motorsport og roadracing i hele Skandinavien, og vores mål er at skabe de rette betingelser for at få flere til at opdage glæden ved denne sport. Uanset køn, alder og baggrund skaber vi et fællesskab blandt kørerne, hvor de får lov til at teste sig selv og udvikle sig, siger Peter Chadwick, mc-salgsdirektør hos Yamaha Motor Scandinavia.

Tilmelding sker på Yamaha Motor Scandinavias hjemmeside.

Her køres løbene i den skandinaviske Yamaha R7 Cup:

5.-7. maj Anderstorp Raceway

2.-4. juni Rudskogen

28.-30. juli Gelleråsen

1. september Ring Knutstorp

Som nævnt får vinderen af den skandinaviske R7 Cup mulighed for at deltage i den europæiske Superfinale, som vi dog endnu ikke kender tid og sted for. Her er 1.-præmien en splinterny Yamaha R7.

Annonce

Annonce