Yamaha-boss udgiver bog om legenderne

Eric de Seynes har været så privilegeret at opleve store begivenheder i motorcykelverdenen gennem næsten 50 år som mekaniker, chauffør, journalist, producent, VM-teamchef, GP-sponsorchef, mesterskabsarrangør og promotor. 

De Seynes blev vicedirektør for Yamaha Motor Europe i 2014 og avancerede fire år efter til administrerende direktør. Hans unikke karrierevej har givet ham et væld af erfaring og et tæt forhold til mange af de personligheder, der har har profileret motorcyklernes verden, men også racerlegenderne, der er blevet verdensmestre i løbet af de seneste årtier. 

I bogen Legends deler de Seynes ud af sine minder over 300 sider. Han takker dem, der har fulgt ham på hans livs rejse, og han deler sin passion gennem 40 portrætter af mestre og hovedpersoner i motorcykelverdenen. I historierne, som er rige på personlige minder, anekdoter og hidtil ikke offentliggjorte billeder fejrer de Seynes passionen, genialiteten og talentet hos dem, der har skrevet og skriver den 2-hjulede motorsports historie. 

– Denne bog viser passionen, racer- og motorcykelverdenen, som vi alle elsker den, siger Jorge Viegas, præsident for International Motorcycling Federation (FIM). Legends er udgivet på både engelsk og fransk og kan bestilles online hos Yamaha Motor eller købes hos din lokale Yamaha-forhandler. Overskuddet fra salget af bogen vil blive doneret til Endowment Fund for Motorcycling Sport Heritage, en organisation, der bevarer arven fra motorcykelløb.

Fra 1. januar 2024 stopper Eric de Seynes i øvrigt som præsident og administrerende direktør hos Yamaha Motor Europe for at indtræde i selskabets bestyrelse som formand. Samtidig indtræder Olivier Prévost, der i øjeblikket er vicepræsident, som præsident og administrerende direktør for YME, dets filialer og datterselskaber i Europa.

Annonce

Annonce