Yamaha indtager Bakken på lørdag den 25. april

Yamaha Bakken 2015Motorcyklister og andre mc-glade danskere ser hvert år frem til de traditionsrige åbnings- og lukke-ceremonier på Bakken. Her kører tusindvis af motorcykler i optog fra Nørrebro til forlystelsesparken i Klampenborg, hvilket altid er et imponerende syn. Men for tredje år i træk danner Bakken igen rammen om endnu en spektakulær MC-begivenhed – Yamaha på Bakken – hvor alle med interesse for motorcykler kan opleve de 2- og nu også 3-hjulede maskiner på en helt ny måde og på tætteste hold.

Lørdag den 25. april omdannes Bakken nærmest til en motor-udstilling, når Yamaha forhandlerne på Sjælland og klubber landet over i samarbejde med Bakken byder velkommen til “Yamaha på Bakken 2015”.

Arrangementet starter allerede først på formiddagen, hvor publikum kan prøvekøre de nye 2015-modeller – herunder den sporty letvægter YZF-R3 og den revolutionerende TriCity (der må køres på bilkørekort). Desuden er der mulighed for at prøvekøre MT-07 og MT-09 samt 2015-nyhederne MT-09 Tracer, MT-125 og mange flere. Prøvekørslerne foregår på en afmærket bane uden for Bakken.

Yamaha-Tricity-EU-Anodized-Red-Action-005Der er gratis parkering for alle motorcyklister frem til kl. 11.30. Og kl. 13 stiger Pjerrot på én af motorcyklerne og kører i spidsen for optoget af 2015-nyhederne og Yamaha-klubberne. Optoget kører ad forlystelsesparkens gader og stræder for til slut at ende ved Friluftsscenen. Her kan du resten af eftermiddagen komme helt tæt på nyhederne, Yamaha’s sortiment af motorcykler, scootere, IXS-beklædning og Hi-Fi udstyr.

Børn i alderen 3-10 år kan ved friluftscenen prøvekøre en PW 50-crosser, og samtidig vil der om eftermiddagen være sjove konkurrencer for børn, live musik, modeshow m.m.

I alle de hyggelige kroge på Bakken kan du finde en række af landets Yamaha-klubber. På lørdag kan du møde folk fra bl.a. Vmax Club Danmark, Virago Danmark, Yamaha Custom Club Danmark, Yamaha XS 650 Klub Danmark, SR500 Club Danmark, Star riders og FJ Club Danmark.

Annonce

Annonce