Yamaha stormer frem

R1_act_gDet kører i den grad for Yamaha her i 2015. De seneste tal for nyregistreringer af motorcykler viser i forhold til sidste år en fremgang på hele 60 procent for mærket med de tre stemmegafler, som dermed har en markedsandel på 24,3 procent.

Ganske forståeligt jubler Yamaha’s salgsfolk over de positive tal, men også på racing-fronten er Yamaha flyvende her i 2015. I MotoGP ligger Valentino Rossi og Jorge Lorenzo á point med solid margin til Honda’s Marc Marquez. I motocrossernes MXGP fører Romain Febré foran Honda-kørerne Gautier Paulin og Evgeny Bobryshev. Og i det britiske superbike-mesterskab har Josh Brookes på Yamaha’s nye R1 overtaget føringen efter seks sejre på stribe.

Den nyudviklede R1 triumferede desuden med en sejr og en 3.-plads ved lørdagens 8-timers løb på Oschersleben, og i slutningen af juli vandt Yamaha’s nye superbike det prestigefyldte 8-timers løb på Suzuka.

Vi prøvekørte den nye R1 i nummer 2/2015, og i den kommende udgave af MOTORRAD bringer vi en duel mellem deluxe-modellen YZF-R1 M og Ducati’s eksklusive Panigale R.

Annonce

Annonce

Screenshot