Zenergy Super Challenge: Anden afdeling af den nye roadracing-serie køres i weekenden på Ring Djursland

John Høj kæmpede med det våde underlag ved premieren i Zenergy Super ChallengneDer er ny energi på vej til deltagerne i Zenergy Super Challenge. Kørerne i det nyeste roadracing-mesterskab tog hul på kampen om årets mesterskaber i starten af maj på Ring Djursland, og det er netop den bane, de vender tilbage til i weekenden, hvor årets anden afdeling skal køres. Lørdag eftermiddag køres det første af weekendens tre løb. Og søndag eftermiddag køres de to næste. Og der bliver kamp om placeringerne.

Sidste gang stod kampen blandt Superbike-kørerne mellem Simon Tirsgaard og René Prang. På sin BMW S 1000 RR vandt Simon Tirsgaard begge de løb, som blev afviklet, men hver eneste gang var det med René Prang på den amerikanske EBR lige i hælene. Måske bliver næste runde af Zenergy Super Challenge løbsweekenden, hvor veteranen Prang får sin første sejr på EBR’en? Endelig skal vi ikke glemme Ulrik Døssing, som på Ring Djursland løbs-debuterer med sin splinternye Ducati Panigale.

En kører, som ser frem til løbet på Ring Djursland, er John Høj. Da premieren i Zenergy Super Challenge blev kørt, skete det på en fugtig bane, og det er ikke just den tidligere Supersport-danmarksmesters favoritunderlag. Men han kom igennem med en 3.- og en 1.-plads, og nu jagter han så fuldt hus i Zenergy Super Challenge.

Zenergy Super Challenge afvikles på Ring Djursland sammen med bilklasserne Danish Supertourisme Turisme Turbo, OK Mobil 1 Legend Car Cup, Formel Ford, Yokoham 1600 Challenge, Yokohama Super Cup og Syver Race Cup.

Annonce

Annonce