100.000 Harley’er indtager Østrig

HD faak_paradeMere end 100.000 Harley-kørere og -entusiaster vil sætte deres præg på det maleriske område ved Faaker See i Østrig i dagene 2.-7. september, når der afholdes European Bike Week.

Den store traditionsrige festival, som er Europas største for motorcykler, afslutter den europæiske Harley-Davidson eventkalender. European Bike Week er vokset enormt siden starten i 1998 i det bjergrige og idylliske område ved Carinthia-provinsen. I år er det 17. gang, at der over fem dage og nætter bydes på livemusik, anden underholdning og fantastiske køreture på de skønne veje i området. Hotelværelser, gæstehuse og lejrpladser er totalt fyldt op inden for en radius af 20 km.

I hjertet af festivalen finder man Harley-Davidson Village, der organiseres og styres af Harley-Davidson Motor Company. Harley-Village omfatter blandt andet Harley Central, et fantastisk udstillingsområde med præsentation af alle de nye 2015-modeller fra Harley-Davidson, herunder den spritnye Road Glide Special. Du kan i Harley-Village besøge Harley-Davidson Authorized Tours og Rentals, Harley Owners Group, verdens største motorcykelforening, samt se Harley-Davidson’s nye kollektioner og sortiment inden for udstyr, tøj og accessories. Det er også i Harley-Village, at du kan få gratis prøveture på alle Harley’s 2015-modeller, og du kan gå på opdagelse i det store markedsområde med boder og livemusik fra hele verden.

Der er mulighed for at få en guided motorcykeltur rundt på de spektakulære bjergveje i det naturskønne landskab, ført an af lokale Harley-entusiaster. Eller besøge det tekniske område med specialuddannede, erfarne Harley-teknikere. Som altid er der også det berømte Custom Bike Show med nye fantastiske modeller, ombygget af verdens førende på området. Endelig er der et særligt offroad demo område, der styres af festivalpartneren Jeep.

Om fredagen ankommer ”Discover More” Street Gliden efter at have været gennem 32 lande og kørt mere end 20.000 km i Europa, Mellemøsten og Nordafrika. Se mere om den her.

For rigtig mange er festivalens højdepunkt om lørdagen, når den legendariske parade tiltrækker et optog med op til 75.000 Harley-motorcykler og -kørere, som strækker sig over mere end 25 km gennem Carinthia.

Hver aften vil hovedscenen, de mange barer og festivalområder præsentere et stort program med musikalske talenter, heriblandt Temperance Movement, et blues-rockband, der netop har været opvarmning til Rolling Stones i Berlin, Tenors of Rock og Grey Shack, et prisvindende rockband fra Indien, som har deres første optræden i Europa.

Annonce

Annonce

Screenshot