2023-nyheder: Yamaha opgraderer MT-07

Danmarks mest solgte motorcykel siden 2014 bliver et hak bedre til 2023-sæsonen. Yamaha MT-07, der igen og igen har begejstret både begyndere og erfarne motorcyklister, får ny instrumentering med 5” TFT-skærm og mulighed for opkobling til smartphone via Yamaha’s MyRide-app. 

Køreren kan se notifikationer om indgående opkald, e-mail og beskeder på TFT-displayet, og MyRide-appen rummer desuden funktioner såsom tracking af den kørte rute samt registrering af tilbagelagt distance, acceleration, tophastighed, nedlægningsvinkel m.m. Disse data kan deles på sociale medier og sammenlignes og diskuteres med andre MT-kørere.

Farveskærmens grafik kan efter ønske vises i to forskellige layouts. Street-mode har omdrejningstæller i raceragtig, vandret stil og store cifre til visning af gearvalg og hastighed, mens Touring kombinerer en mere traditionel rund omdrejningstæller i højre side af skærmen med et digitalt speedometer til venstre.

Elektronikken i den nye MT-07 er forberedt til montering af quickshifter, der fås som ekstraudstyr, og blinkene for og bag har fået nyt, slankere design. Den bredt trækkende 270-graders twin på 690 kubik med den sprøde sound og 73 hk er der ikke ændret på.

Den nuværende model fortsætter som MT-07 Pure, der udelukkende fås i matsort. Yamaha’s nye MT-07-generation kommer i farverne blå, cyan og matsort.

A1-modellen MT-125 får også den 5” TFT-instrumentering med smartphoneopkobling. Desuden er den 1-cylindrede 4-taktsmotor med variabel ventilaktivering udstyret med traction control, så der bare kan fyres løs af alle 15 hk.

Vi kender endnu ikke priserne på de nye Yamaha’er.

Annonce

Annonce

Screenshot