Bayliss også med i næste Superbike-løb

Bayliss_boxDen tidligere tredobbelte Supertbike-verdensmester Troy Bayliss forlænger nu sit come back ved også at stille til start i årets anden afdeling af Superbike-VM, som køres den 22.-23. marts på Chang International Circuit i Thailand.

Bayliss, som fylder 46 år den 30. marts, stillede for et par uger siden til start ved årets første VM-afdeling på Phillip Island som afløser for Davide Giugliano, som blev skadet ved en test op til åbningsløbet. Og australieren vil altså endnu engang sidde ind for italieneren – denne gang på en bane sin ikke bare er ny for Bayliss, men for alle kørerne i Superbike-feltet.

– Jeg er virkelig glad for at køre Panigale R’en igen, og jeg vil gerne takke Aruba.it Racing – Ducati Superbike Team for denne mulighed. Det bliver stort at arbejde med teamet igen. I forhold til min deltagelse på Phillip Island, som blev organiseret i sidste øjeblik, har jeg denne gang haft mulighed for at træne og forberede mig ordentligt. Jeg er virkelig motiveret og føler mig klar. Jeg kan simpelt hen ikke vente, til vi er tilbage på banen, siger Troy Bayliss.

Davide Giugliano gør fremskridt som håbet, men skal skal stadig hvile et par uger, inden han indleder et planlagt træningsprogram. Han håber at blive klar til den femte VM-adfeling, der køres på Imola i dagene 8.-10. maj.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal afløse Giugliano ved løbene på Aragón (12. april) og Assen (19. april).

Annonce

Annonce

Screenshot