Bike nummer 4/2023 er på gaden

August/september-nummeret af Bike powered by Motorrad er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 4/2023 kan du bl.a. læse følgende:

· Test af mellemstore streetbikes: Honda’s nye CB 750 Hornet, Triumph Trident 660 og Yamaha MT-07 Pure i en dyst på passioneret køreglæde til overkommelige penge. En komplet landevejstest med motor- og præstationsmålinger.

· Motorstyrelsen bag facaden: Vi kommer ind i Motorstyrelsens maskinrum og får en snak med både værdifastsættere og direktør Jørgen Rasmussen. Samtidig bringer vi en mini-guide til registreringsafgift for dig, som vil importere en brugt motorcykel, registrere en veteran-mc eller planlægger at bygge modellen om.

· Prøvekørsel af BSA Gold Star: Den legendariske “Gåld star” er genopstået – ikke i Storbritannien, men i Indien. Stilen er dog stadig klassisk, og viserne er stadig vendt på hovedet i instrumenterne.

· Nye Suzuki’er i 800-klassen: MOTORRAD’s designer leger med tanken om to nye modeller med afsæt i den kompakte, 2-cylindrede rækkemotor, som i år har set dagens lys i GSX-8S og V-Strom 800. En komfortabel GT og en sportslig R-model er måske på trapperne.

· Test af 11 par sportshandsker: Hvor meget handske får du for pengene i prisklassen 1000-1750 kr.? Vi prøvekører, tester slagbeskyttelse i laboratorium og sprætter handskerne op for at se, hvad de reelt indeholder.

· Dækslid på motorcykler: Ingen kan matche MOTORRAD’s dæktests, når det kommer til omfang og grundighed. Som de eneste tester vi også slid, og vi giver dig her et unikt overblik, som fortæller hvor mange kilometer, dækkene holder til i de forskellige kategorier – fra blødt sportsgummi til det grove med store knopper.

· På besøg hos SBS Friction: Danske SBS er verdens førende producent af bremseklodser til motorcykler. Vi besøger fabrikken i Svendborg, der både arbejder med motorsport på VM-plan og med en miljøvenlig grøn omstilling af produktionen.

· De nye MotoE-racere: Ducati er kommet flot fra start som ny eneleverandør i klassen, som nu er et verdensmesterskab. Vi kigger nærmere på modellen med 800 volt-teknologi og taler med manden bag projektet.

· Statusmøde hos MV Agusta: Hvor er den norditalienske producent af feinschmecker-motorcykler på vej hen? Vi besøger fabrikken og prøvekører den aktuelle modelserie. Bliver vi også klogere på KTM’s fremtidige rolle i foretagenet?

· Brugtguide til Honda CB 500 FA: Siden lanceringen i 2013 er der indregistreret mere end 200 eksemplarer af den brugervenlige streetbike herhjemme. Hvor god er Honda’s 2-cylindrede A2-model? Hvilke årgange skal man gå efter? Og er den et fornuftigt brugtkøb?

Du kan bestille abonnement på Bike powered by Motorrad her

Annonce

Annonce