Bike-Shoppen overtager Pitværkstedet

Bike-shoppenGentagne gange er Bike-Shoppen kåret til årets bedst sælgende Yamaha-forhandler, men nu udvider virksomheden i Viborg aktiviteterne med overtagelse af Pitværkstedet, og dermed åbnes der op for reparation og optimering af motorcykler uden stemmegafler på tanken.

– Med opkøbet af Pitværkstedet kan vi nu tilbyde endnu bedre værkstedsekspertise, også på de øvrige japanske mærker, siger Bike-Shoppens indehaver Lars Jochumsen, som også glæder sig over, at han med i købet får tre rigtig gode folk, så Bike-Shoppen nu har en stab på seks eksperter på værkstedet og fire sælgere i butikken.

Samtidig medfølger alle Pitværkstedet’s motorcykler samt komplet varelager. Bike-shoppens mc-park har indtil nu bestået af ca. 275 motorcykler, hvilket hermed bliver betragteligt forøget. Pitværkstedet er kendt for deres nørdede ekspertise, deres rullefelt og deres ombygninger, og dette arbejde fortsætter nu i Bike-Shoppen-regi. Pitværkstedet’s rullefelts-eksperter Claus Ottesen, Nick Nørgaard og Brian Due ruller videre som altid.

Claus Ottesen startede Pitværkstedet i august 2000. Claus har været i branchen i 20 år og har stor erfaring med alt på to hjul. I starten af 90’erne kastede han sig over justeringer på et af Danmarks første rullefelter, og denne passion har hængt ved lige siden. Butikkens succes har været båret af værkstedets know how, hvilket samtidig har krævet meget tid i butikken og til administration. Drømmen om at bruge energi på værkstedet alene har været en af de helt store faktorer i virksomhedssalget.

Bike-Shoppen er grundlagt i 1989 af Lars Jochumsen og har gennem årene udviklet sig fra at være en garagebutik i privatboligen til i dag at være en fuldblods virksomhed med værksted, butik, showroom og web-shop. Senest er butikken kåret som årets ”Yamaha-forhandler” 2013/14.

Annonce

Annonce

Screenshot