Bridgestone på fremmarch

På mc-messen i Køln kan vi lægge hånd på nye Bridgestone-dæk i fire forskellige kategorier.

 

 

Battlax Hypersport S22 er efterfølgeren til det testvindende S21. Målet var at øge stabiliteten og grebet på våd asfalt uden at ofre levetid. Man har arbejdet med Silica-indholdet i dækket og har formået fordele partiklerne, så det er 25 procent mere Silica i kontakt med underlaget. Bridgestone lover 15 procent højere kurvehastighed på tør asfalt og 5 procent hurtigere omgangstider på våd bane.

Bridgestone Adventurecross Ax41 er egentlig et rigtig grovmønstret adventuredæk fra den japanske dækgigant. Det er først og fremmest udviklet til de store adventure-cykler, hvor vi glæder os til at se, hvad det kan.

Battlax Adventurecross Scrambler. Den stadigt stående interesse for nyklassike motorcykler har fået Bridgestone til at skræddersy et dæk til de semiterrængående retromodeller og caféracere. Her har man for første gang designet dækkets udseende som det første og derefter arbejdet med dækkets evenskaber og kvaliteter udenfor showroomet.

Battlecross E50 er et FIM-godkendt konkurrence-dæk til Enduro, der også er godkendt til kørsel på offentlig vej. En helt ny konstruktion med Bridgestone’s unikke Castle Block-teknologi. Her kan man fuldt ud udnytte dækmønsteret, så man får endnu bedre greb, uanset om man kører på blødt, vådt, hårdt eller tørt underlag.

Annonce

Annonce