Distinguished Gentleman’s Ride 2018: Succes på sorgens dag


Aldrig har Movember Foundation, som står bag Distinguished Gentleman’s Ride, fået samlet så mange penge ind, aldrig har så mange deltaget i de to danske Ride’s, København og Aarhus, og aldrig er indsamlingen til Men’s Health med særligt fokus på prostatakræft blevet sat i så trist perspektiv: Vores allesammens Kim Larsen døde samme morgen. Af prostatakræft.

Derfor opfordrede de to danske arrangører, Morten Fogh, Knucklegrease Garage, og Christoffer Andersen fra Fa. Moto-Sport til et minuts stilhed inden afgangen fra Rådhuspladsen i København.

De 529 københavnske deltagere, samt de 297 fra Aarhus, havde på forhånd samlet i alt USD 113.368 ind. Et beløb, der ventes at stige indenfor de næste par dage. Det globale mål er at samle USD 6 mio. ind – og målet er ganske nær.

Igen i år har Danmark vundet på at være det land, hvor der er blevet samlet flest penge ind pr. deltager!

”The Dapper Gentlemen” havde en fantastisk dag med en masse positive tilskuere langs ruterne i de to danske storbyer. I København stoppede optoget ved Kastellet og lagde en krans ved den ukendte soldats grav – en gestus, der samtidig skulle bringe fokus på mænds vilkår og helbred.

Der var bred enighed om, at DGR 2018 havde været en stor succes – og en god oplevelse for deltagerne. En anden – og positiv – måde
at bruge sin motorcykel på – samtidig med at man kan lufte tweed-habitten!

Annonce

Annonce