Fra orange til grøn

I adskillige år har Per Rasksen solgt, serviceret og repareret KTM-motorcykler til løst underlag i virksomheden Westside Racing Service, som tilbage i 2005 fik sit navn på grund af den vestsjællandske placering i Snertinge.

Men alting har sin tid, og fremover vil han svinge værktøjet og dele ud af sin store viden og ekspertise indenfor motorcykler i værkstedet hos Kærsgaard Motorservice i Slagelse, som er autoriseret Kawasaki-forhandler. En beslutning, som Per Rasksen har taget efter grundig overvejelse:

– Jeg har etableret og udviklet Westside Racing Service gennem 15 år som selvstændig. Forretningen er overdraget til nye kræfter, der vil give det et skud, og jeg skulle finde på noget nyt at lave. Da muligheden hos Kærsgaard Motorservice opstod, sprang jeg til. Jeg kender jo Mike fra tidligere, da han stod i lære som motorcykel-mekaniker hos mig. Det bliver enormt spændende og udviklende, at vi nu næsten har byttet roller – kun næsten, for jeg starter ikke i lære hos Mike.

Også Mike Kærsgaard Antonsen, ejer og direktør hos Kærsgaard Motorservice, ser frem imod de nye tider:

– Da Per tilbød sin arbejdskraft, var jeg ikke et øjeblik i tvivl. Jeg ved jo fra min læretid, hvad Per kan, og hvad han står for. Jeg er sikker på, at Per kan bidrage til forretningen og især på værkstedet med sin enorme viden og erfaring. Det ser jeg frem til at tilbyde vores kunder. Vi har fået rigtig godt gang i forretningen med Kawasaki, og der er behov for medarbejdere med Pers kompetencer. Og så kan vi endelig få afgjort, hvem af os, der har den rødeste hårpragt, siger Mike.

Per Rasksen er klar til tage fat hos Kærsgaard Motorservice i dag, tirsdag, den 2. juni. Vi overvejer at kigge forbi Elmedalsvej i Slagelse for at checke, om han har fået farvet KTM-håret med de grå stænk grønt.

Annonce

Annonce