God weekend: 20 års-jubilæum hos Glad Rasmussen, Yamaha på Bakken – og MotoGP, Superbike og Superstock 1000 i tv

SL 34 frontLørdag er der god grund til at lægge vejen om Feldballe på Djursland, hvor Glad Rasmussen (tidligere Feldballe MC) fejrer 20 års jubilæum med en brag af en fest. Mads Christensen trækker klædet af luksus-Ducati’en Superleggera, som netop er landet fra Bologna, men der er også masser af øvrige løjer på programmet.

Glad Rasmussen kendes især som Ducati-forhandler, men Kawasaki var faktisk forretningens første mc-mærke:
– Det var Dunlop, der skubbede mig igang i 1994, og året efter blev jeg Kawasaki-forhandler. Bimota kom til straks efter, og senere fik vi også Moto Guzzi på programmet, fortæller Niels Aage Glad Rasmussen. Han er forresten uddannet tømrer, men savnede at skrue på motorcykler, da han holdt på med at køre med sønnen Brian til motocross, og derfor startede han i mc-branchen.

– Jeg har inviteret alle dem, der var med til at starte mig op, så jeg glæder mig til at se bl.a. Carl Andersen, Karen fra Jysk Motor Lager og Per Bruun. MK Trading, som også har været med hele tiden, laver en stand med Axo og Gærne, Honda og Kymco er på plads med scootere, som også kan prøvekøres, og TMP kommer og præsenterer de 3-hjulede Piaggio Ape. Schubert viser desuden deres hjelme frem, og Dunlop præsenterer dæk, fortæller jubilaren, der i øvrigt fortsætter jubilæumsfesten om søndagen.

På Djælveøen trækker Yamaha’s lørdags-arrangement på Bakken, og for de racerinteressede er der fuldt program på tv med MotoGP fra Argentina og Superbike, Supersport og Superstock 1000 fra Assen. Racene fra Holland sendes på Eurosport 2, og glem ikke, at dagens første løb i år starter allerede 10.30.

Annonce

Annonce