Grøn vildskab til de heldige få: Ducati Streetfighter V4 S Lamborghini

Da Ducati sidste år lancerede en eksklusiv Lamborghini-udgave af Diavel, blev de få producerede eksemplarer nærmest flået ned af hylderne. 

Nu følger italienerne op med en ligeså grøn, men endnu mere vild Streetfighter V4 S Lamborghini. Den hurtige naked bike, der reelt er en afklædt Panigale V4, genfortolker konceptet fra superbilen Lamborghini Huracán STO, der er Huracán-familiens hurtigste model, og den produceres i blot 630+63 eksemplarer – deraf er 126 reserveret til Lamborghini-kunder.

Specialmodellens smedede fælge låner former fra den vilde V10-Lambo, og baghjulets centerlock-møtrik er i sig selv en lækker sag i titanium. Designerne hos Centro Stile Ducati har desuden arbejdet med formgivningen af forskærm, tankcover, motorens bikinikåbe og sædeskal, som flere steder blotter kulfiberens særlige struktur.

Med reference til Lamborghini-mærkets grundlæggelse i 1963 tilbydes der 630 eksemplarer af Ducati Streetfighter Lamborghini i farvekombinationen Verde Citrea/Arancio, mens en mere eksklusiv serie på blot 63, kaldet Speciale Clienti, efter ønske kan lakeres i samme farve på “karrosseri” og hjul som kundernes Lamborghini, mens caliperne valgfrit kan fås i gule, røde, sorte og orange. Samme fire farver er en valgmulighed for sædets polstring.

Bortset fra en specialudstødning i titanium med ende-cover i kulfiber og en tørkobling, som det kendes fra Superbike-VM og MotoGP, deler Lamborghini-versionerne teknik med Streetfighter V4 S.

Du får altså 208 hk i den bredt trækkende V4-motor med baglænsroterende krumtap, der afleverer sine kræfter via en komplet elektronikpakke, samt elektronisk styret Öhlins Smart EC-affjedring og hypereffektive Brembo-bremser med Stylema-calipere og 330 mm-skiver på forhjulet.

Leveringen starter i april 2023.

Annonce

Annonce