Harley-Davidson hylder friheden

Siden 1903 har Harley-Davidson bygget motorcykler ud fra filosofien om, at vi som individer skal forfølge vores drømme, forskelligheden, det unikke – forfølge friheden. Harley-Davidson lancerer nu en ny platform – “All for Freedom. Freedom for All”. Den nye platform introduceres med 30 sek.- og 90 sek.-videoer med optagelser af motorcykelkørere over hele verden. Harley-folkene har indfanget nogle af de magiske øjeblikke, der opstår blandt motorcyklister ude på vejene – både nye optagelser og tilbageblik. Se videoerne her: www.harley-davidson.dk

– “All For Freedom. Freedom For All” er en del af vores 10 års globale strategi for at tiltrække den nye generation af Harley-Davidson motorcykelkørere, fortæller Sean Cummings, Senior Vice President of Global Demand i Harley-Davidson.

– Som det førende brand inden for motorcykler ser vi det som vores mission at være med til at udvikle motorcykelmarkedet. Det kræver, at vi manifesterer betydningen af vores brand og inspirerer nye motorcyklister til at forfølge drømmen og søge efter den frihed, som alle H-D kørere oplever på deres Harley’er. Med den nye platform hylder vi friheden, forskelligheden og de fantastiske oplevelser, man får ude på vejene.

For at få gang i snakken om det fantastiske ved at køre på motorcykel opfordrer Harley-Davidson alle motorcykelkørere til at dele deres oplevelser om livet på motorcykel på #FindYourFreedom.

Se også videoer på Harley-Davidson’s Facebook: https://www.facebook.com/HarleyDavidsonDenmark/

Annonce

Annonce