Jens Winther Motorcykler bliver Kawasaki-forhandler

Når kunder og besøgende i dag entrerer Jens Winther Motorcykler i Roskilde, kan de nyde en nyindrettet Kawasaki-afdeling med et bredt udvalg af både motorcykler og originalt Kawasaki-udstyr i forretningen på Maglegårdsvej 5.

Den danske importør, Carl Andersen Motorcykler A/S, og Jens Winther Motorcykler har nemlig indgået en forhandleraftale om, at det japanske mærke fremover skal være en del af det allerede brede udvalg af motorcykler i forretningen. Udover Kawasaki har Jens Winther forhandling af Honda, KTM, Suzuki og Zero, så der er med andre ord meget at se på og savle over hos den sjællandske forhandler.

Hos den danske Kawa-importør glæder man sig over samarbejdet med Jens Winter Motorcykler. 

– Med forhandlingen af Kawasaki hos Jens Winther har vi ikke alene sikret en god placering i Sjællands ”motorcykel centrum”, men også indgået en aftale med en af landets dygtigste og mest velrenommerede forhandlere, siger Marck Lauritsen, direktør for Carl Andersen Motorcykler A/S.

Jens Winther har lagt stor vægt på, at alle i forretningen såvel som på værkstedet er 100 procent klar til at løfte opgaven og står godt rustet til at møde kunderne med samme ekspertise, når det gælder Kawasaki, som de har på de mærker, der allerede forhandles i forretningen. Den seneste tid har personalet hos den nye Kawasaki-forhandler derfor gennemgået både produkttræning og tekniske kurser, ligesom værkstedet nu er forsynet med viden og specialværktøj til at servicere og reparere alle Kawasaki-motorcykler, uanset alder.

Annonce

Annonce