Jensens Motorcykler årets KTM-forhandler i Skandinavien

KTM benyttede Roadshow 2017 som anledning til at overrække diplomet for “Årets forhandler 2016″ til Jensens Motorcykler.

KTM Sportmotorcycle Scandinavia AB har netop offentliggjort 2016-salgstallene, og her ligger Jensens Motorcykler Horsens på en klar 1.-plads for salget af gademotorcykler i Skandinavien med mere end 125 solgte nye KTM’er i 2016.

– Vi er glade og ikke mindst stolte over at blive årets KTM forhandler igen i 2016 siger Brian Jensen, som glæder sig over, at der er blevet taget godt i mod KTM-mærket på Kometvej i Horsens.

– En af årsagerne til den store succes er uden tvivl, at man kan se hele KTM’s modelprogram fysisk i butikken – alle modeller i alle farver og alle modeller kan prøvekøres. Som noget nyt er der nu indrettet en hel afdeling med KTM-tøj, udstyr og ikke mindst en lækker lounge som forkælelse til KTM-kunderne.

Jensens Motorcykler blev KTM-forhandler i 2014. Udover KTM har Jensens Motorcykler også autoriseret forhandling af Honda og Indian. I 2016 nåede salget af nye og brugte motorcykler 950 stk.

Annonce

Annonce