JJ Motorcykler åbner nyt motorcykelcenter i Randers

Randers får en ny motorcykelbutik, når JJ Motorcykler den 6. januar slår dørene op på adressen Dalagervej 6. Her inviteres der til åbningsfest i tidsrummet 11 til 17.

Jonas Jørgensen er manden bag, og han fortæller, at den nye butik vil danne ramme om en stor Suzuki-afdeling, hvor motorcyklerne fra det japanske mærke bliver præsenteret i miljøer, der passer til de forskellige modeller. Butikken får også en afdeling med motorcykler, crossere og enduroer fra italienske Fantic. 

– I vores nye butik vil der også være en stor afdeling med tøj og udstyr. Her vil du finde mærker, der er håndplukket fra øverste hylde. Udstyrsafdelingen byder blandt andet på mærker som Alpinestars, Thor, Carberg og Premiere. Så hvis du mangler noget, lige fra handsker til airbag-vest, står vi klar til at hjælpe dig, lover Jonas.

Han har brugt mange timer med forskellige mennesker og firmaer omkring design af udstillingen for at skabe noget andet, end der før er set. 

– Alle elementer er blevet gennemtænkt, og vi føler selv, at vi er kommet frem til noget vildt fedt, som vi glæder os meget til at vise vores kunder.

– Værkstedet på den nye adresse er klar, og her vil vores tre mekanikere stå parate til at hjælpe med den bedste løsning på de opgaver, der kommer vores vej. Vores værksted har tilsammen mere end 25 års erfaring, fortæller Jonas, som også er klar til at trække i arbejdstøjet, hvis det brænder på. 

Han arbejder lige nu på at opruste værkstedet med flere medarbejdere i den næste tid, samt måske en lærling, hvis den rigtige er at finde. JJ Motorcykler er autoriseret værksted for Suzuki, Fantic og TGB, der sælges i butikken. Men de reparerer også gerne motorcykler fra andre mærker.

Annonce

Annonce

Screenshot