Konkurrence: Vind et komplet mc-pleje kit fra Muc-Off

Knofedt er svært at slå, når du skal vaske og pudse motor­cykel, men uden de rette plejemidler bliver resultatet aldrig perfekt. Vi kender Muc-Off som sande eksperter på dette felt, og derfor glæder det os at præsentere denne læserkonkurrence, hvor vi i samarbejde med den danske Muc-Off importør MoTempo bortlodder fire komplette Ultimate Valet mc-pleje sæt til en værdi af 999 kr. pr. styk.

Den solide og praktisk indrettede taske rummer 12 Muc-Off-produkter – bl.a. den lyserøde bionedbrydelige mc-rens og -affedter, skivebremse-rens, vaniljeduftende ”post wash-protector”, silikone-shine samt polish og voks i ét. Plus endurance-kædespray, en klobørste med tre hoveder, en særligt blød børste, en hjul/eger-børste, en ekspanderende mikrocellesvamp og en mikro­fiberklud.

Kufferten fra Muc-Off kan blive din, hvis du giver MOTORRAD Danmark’s Facebook et like – og på mailadressen annoncer@motorrad.dk inden den 12. april 2017 sender os de korrekte svar på spørgsmålene, som kan ses på vores Facebook.

Annonce

Annonce

Screenshot