MC X i Næstved bliver eksklusiv Honda-forhandler

Efter mange års partnerskab med Yamaha skifter MC X i Næstved nu mærke og bliver eksklusiv Honda-forhandler. Samtidig bliver MC X til et MotoStore Center. 

Det nye partnerskab med Honda og MotoStore betyder, at MC X nu kan tilbyde Honda’s brede udvalg og motorcykler og scootere. Som MotoStore Center vil MC X fokusere på at få et endnu større udvalg af udstyr til både kører og motorcykel. MotoStores koncept betyder, at kunderne har mulighed for at checke hele MotoStore’s sortiment ud online og bestille direkte – eller at komme forbi butikken og få gode råd og professionel vejledning.  

– Vi ser meget frem til at få en stærk repræsentation af Honda og MotoStore på syd/vest-Sjælland, og vi kender jo MC X´s høje engagement og fokus på at levere top-service og gode oplevelser til motorcykelentusiaster af alle slags, siger Mads Hansen fra Honda Motorcykler Danmark.

Både MC X og Honda importøren ser frem til igen at kunne opbygge langvarige relationer til ligesindede i denne region. Udover nye Honda-motorcykler og masser af fedt udstyr vil MC X tilbyde autoriseret service af Honda samt brugte motorcykler. I de seneste måneder har der været travlt på matriklen i Næstved, hvor en komplet nyrenoveret butik slår dørene op til sæsonstart med et stort åbent hus-arrangement.

Annonce

Annonce

Screenshot