Midtjysk MC-forhandler med vokseværk

Midtjysk vokseværkHåndværkerne er i fuld gang med arbejdet på Neptunvej 10 i Ikast. De skal være færdige den 12. april, for da skal lokalerne indvies i forbindelse med Midtjysk MC’s traditionelle åbent hus-arrangement. Og der bliver noget at kigge på til den tid, for med etableringen af de nye lokaler vil virksomheden bestå af 600 m2 butik og 350 m2 værksted.

Midtjysk MC blev stiftet i 1995 og flyttede til den nuværende adresse i 2009. Firmaet flyttede oprindeligt til lokalerne på Neptunvej, fordi de tidligere var blevet for trange, men det er nu anden gang siden 2009, at forretningen udvides.

– Midtjysk MC er i dag kendt i Jylland for sin ekspertise og gode service, og firmaet drives udelukkende af erfarne folk, som selv er aktive motorcyklister, fortæller Jimmy Madsen, som er indehaver af forretningen i Ikast. Og supplerer:

– Værkstedet er udstyret med det nyeste værktøj og testudstyr og har bred erfaring med især japanske motorcykler og Aprilia.

– I butikken præsenteres et stort udvalg af Honda-motorcykler. Men udover motorcykler har vi også et stort udvalg af udstyr, så både mand og maskine kan blive klædt godt på til enhver mc-oplevelse.

Annonce

Annonce

Screenshot