MOTORRAD Danmark nr. 2/2019 er på gaden

April/maj-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 2 2019 kan du bl.a. læse følgende:

· Nye dæk til 2019: Dæk til cruisere, klassikere, cross, offroad, sports- og touringmotorcykler. Dæk til dem, der vil have det bedste – og til de sparsommelige. Se dem alle i vores guide med 30 nye dæk til 2019.

· Prøvekørsel af KTM 790 Adventure/R: KTM hvirvler virkelig støvet op i den mellemstore allroad-klasse med 790 Adventure. Linus kører nyheden i Marokkos ørkensand.

· Prøvekørsel af BMW S 1000 RR: På Estoril-banen i Portugal møder Gerry BMW’s totalt fornyede S 1000 RR, der er 11 kg lettere og 8 hk stærkere end forgængeren.

· Prøvekørsel af Ducati Multistrada 950 S: Italienernes mellemstore Multistrada har fået et facelift og en S-søster, som Klavs sender gennem 2000 sving i udkanten af Valencia.

· Prøvekørsel af KTM 690 SMC R og Enduro R: De orange R-singler er tilbage på programmet – skarpere end nogensinde. Lars Bosson på asfalt og løst underlag.

· Prøvekørsel af Moto Guzzi V85 TT: Med den langsliggende V2’er i fuldstændig fornyet form har Moto Guzzi skabt en vital og moderne allroader. Vi prøvekører nyheden på gode, danske landeveje.

· Test af tre mellemklasse-tripler: En benhård dyst mellem luksusudgaverne af tre 3-cylindrede
roadsters i 800-klassen. Fra MV Agusta, Triumph og Yamaha.

· 50.000 km-test af Triumph Thruxton R: I mere end to år har testholdet plaget den britiske caféracer, som nu splittes ad til mindste stump og analyseres del for del.

· Touring i Sierra Nevada: Andalusien er et overflødighedshorn af indtryk. Svingene ligger i hundredevis i den skønne natur.

· Skruetips: Med enkle midler får du det bedste ud af din motorcykels konstruktion og affjedring. Vi viser hvordan i MOTORRAD’s nye mekanikerskole.

Her kan du bestille abonnement.

Annonce

Annonce