MOTORRAD Danmark nr. 5/2019 er på gaden

Oktober/november-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 5 2019 kan du bl.a. læse følgende:

· Gade-Moto2’er fra Triumph: Grandprix-sportens næstfineste klasse drives i år af 3-cylindrede motorer fra Triumph. Nu lancerer den engelske producent en avanceret supersport-model med den GP-aktuelle triple på 765 kubik i en sofistikeret motorcykel med det fineste fine i affjedring og bremser. Kun ét eksemplar kommer til Danmark. 

· Prøvekørsel af Yamaha’s nye YZF-R1/R1M: Gerry flyver til Jerez og kører de første omgange på den nye udgave af Yamaha’s superbike, som har fået aerodynamik og elektronik med inspiration fra Rossis MotoGP-racer – samt opdateringer, der gør motoren både hurtigere og Euro5-klar.

· Mellemstore twins i gruppetest: Yamaha’s populære MT-07 dyster mod allrounderne Kawasaki Z 650, Suzuki SV 650, semi-offroaderen BMW F 750 GS med 19”-forhjul og den eksklusive Ducati Monster 797.  

· AlpenMasters del 1: I verdens største motorcykeltest køres først en kval-runde og så en finale. Her i del 1 tester vi 20 motorcykler i fem klasser – og de respektive klasse-vindere mødes så til det store opgør i næste nummer.

· DæktestSeks aktuelle sportsdæk udfordres på både våd og tør asfalt af en 200 heste superbike i jagten på øjeblikkets bedste gummi til sportsmotorcykler og power nakeds.

· Brugtguide Yamaha 660 Ténéré: Hvor god er Yamaha’s legendariske offoader som brugt? Og hvilke konkurrenter kunne være et brugbart alternativ?

· Öhlins i MotoGP:Vi får et sjældent kig bag kulisserne i motorcykelsportens fineste klasse, hvor vort broderfolk er med helt fremme, når det gælder affjedring.

· Skrue-skolen: Kan man selv checke ventilspillerum og måske også justere det? Sagtens! Vi viser dig hvordan.

Annonce

Annonce

Screenshot