MOTORRAD Danmark nr. 6/2019 er på gaden

December/januar-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 6 2019 kan du bl.a. læse følgende:

· De største nyheder fra EICMA: Over 32 tætpakkede sider præsenterer vi de mest spændende nyheder fra den internationale udstilling i Milano. 

· Prøvekørsel af Ducati Panigale V2: Med flere kræfter, mere avanceret elektronik og V4-inspireret design gør den 2-cylindrede Panigale en god figur. Vi kører nyheden på Jerez-banen i Spanien. 

· Prøvekørsel af Honda CRF 1100 L Africa Twin: Honda avancerer til næste niveau i allroad-hierarkiet med deres forstørrede og forfinede Africa Twin årgang 2020.

· Prøvekørsel af Indian Challenger: Indian vender op og ned på vores traditionelle opfattelse af en American Bagger. Trods V2’erens megamoment på 178 Nm er Challenger både omdrejnings- og styrevillig. Og den cool cruiser-stil er intakt.

· Prøvekørsel af KTM 890 Duke R og 390 Adventure: Vi har sneget os til første tur på KTM’s knivskarpe storesøster til 790’eren med det fine R-efternavn – og på østrigernes interessante bud på en intromodel i eventyrklassen.

· AlpenMasters Finalen: Fem klassevindere møder sidste års sejrherre. Hvem bliver Konge af Alperne denne gang?

· Brugtguide Yamaha YZF-R6: Sjældent har du kunne slå gækken løs for så små penge. Det er lige før, at vildskaben er klimavenlig. 

· Kørekursus på Nürburgring: Vor norske redaktør Anette Veggeberg tager på sin første store udlandsrejse på mc. Destinationen er Nürburgring, hvor hun kommer i skole hos selveste Helmut Dähne.

· Skrue-skolen: Hvordan går det til, at knastakslen drejer rundt i halvt tempo? Og skal noget vedligeholdes her? Vor husmekaniker giver dig ren besked.

Annonce

Annonce