MOTORRAD Danmark nummer 1/2019 er på gaden

Februar/marts-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 1 2019 kan du bl.a. læse følgende:

· 1000-kubikkerne i teknisk sammenligning: Niveauet er megahøjt i superbike-klassen, hvor BMW, Ducati og Kawasaki kommer med fornyet input. Vi analyserer klassens kandidater.
· AlpenMasters – den store finale: Tiden er kommet, hvor de fem finalister skal møde sidste års vinder – og bjergkongen skal kåres. Vi afgører verdens største mc-test.

· KTM 790 Adventure vs. Yamaha Ténéré 700: Vi sætter to af de mest spændende 2019-nyheder under lup. På hvilke områder er den ene bedre end den anden?

· Prøvekørsel af Triumph Scrambler 1200: Stilen er retro, men teknikken fuldstændig frisk i briternes nye Scrambler 1200, der er parat til at tage en støvet omvej.
· Prøvekørsel af Yamaha YZF-R125 og YZF-R3: Med formsprog og detaljer fra Valentino Rossis M1-racer har Yamaha opdateret deres raketter i A1- og A2-klassen. Vi prøver YZF-R125 og YZF-R3 på landevej og bane.

· Brembo bag facaden: Vi tager en tur gennem fabrikken, der leverer bremser til både MotoGP-stjernerne og til de fineste gademotorcykler.

· Mod midnatssolen på fire allrodere: En anderledes test af BMW F 850 GS, Honda Africa Twin Adventure Sports DCT, Suzuki V-Strom 1000 XT og Triumph Tiger 800 XCA.

· Brugtguide Yamaha MT-07: Siden lanceringen i 2014 har MT-07 været Danmarks mest solgte mc-model. Er Yamaha’en også et godt brugtkøb?

· Distinguished Gentleman’s Ride: DGR kombinerer på smukkeste vis klassiske motorcykler, stilig påklædning og velgørenhed.

· Skruetips: Trænger bremsevæsken til at blive skiftet? Og kan jeg i så fald gøre det selv? Få svarene i MOTORRAD’s nye mekaniker-skole.

Her kan du bestille abonnement.

Annonce

Annonce

Screenshot