Motorshow 2016: Samtlige motorcykelmærker kan opleves i Herning

MSPlakat2Alle motorcykelmærker er med, når Motorshow 2016 løber af stablen i dagene 5.-7. februar i MCH Messecenter Herning – som et nyt koncept med motordrevne oplevelser i særklasse. Besøgende kan gå på opdagelse i tre store messehaller, hvor de foruden motorcykler kan se nærmere på lækre special- og sportsbiler plus et udvalg af motorcykel- og biltilbehør.

Som en del af programmet afholdes Dansk Motorsport Award den 4. februar, hvor motorsportens største talenter hyldes. Yamaha SuperCross og Freestyle Show køres i Jyske Bank Boxen den 5. og 6. februar, hvor publikum kan tabe kæben og opleve akrobatiske udfoldelser på to hjul. Det hele samles under én oktan- og benzinduftende paraply med navnet ”Life on Wheels”.

Motorshow 2016 markerer en ny start for fullsize motorcykelmesser i Danmark, som har holdt pause de seneste fem år på grund af den finansielle krise. Den flotte opbakning fra Motorcykel Importør Foreningen til Motorshow 2016 glæder arrangørerne. Og glæden går begge veje, understreger foreningens formand Erik Blacha.

– Vi bakker 100 procent op om messen, ganske enkelt fordi vi ser unikke muligheder i nytænkningen af motorcykelmessen kombineret med både Dansk Motorsport Award og SuperCross.

‐ Motorcykelmarkedet er i fremgang, og branchen ser igen positivt på fremtiden og forventer en fortsat fornuftig og stabil vækst i de kommende år. Vi mærker helt klart en stigende interesse for motorcykler og scootere både til daglig transport og som livsstilsprodukt, og dette potentiale vil vi gerne udnytte blandt andet med aktiviteter som Motorshow 2016, siger Erik Blacha.

Læs mere på www.mch.dk eller www.motorshow.nu

Annonce

Annonce