MX-VM: Thomas Kjer Olsen fandt farten i Frankrig

Thomas Kjer Olsen har haft gode og dårlige dage ved dette års VM i motocross. Ved 12. afdeling i Frankrig i weekenden viste danskeren til gengæld, at han kan følge med i toppen.

Danskeren lagde stærkt fra land med en kvalificering som nummer 10. Heat 1 bød også på en god start, hvor Thomas bed sig fast i den øverste del af feltet med en placering som nummer 11 efter første omgang. Derfra kæmpede han sig op gennem det hårde felt for at ende på en velfortjent 8.-plads.

I andet heat fortsatte Thomas i feltets top-10. Selvom han ikke formåede at få en lige så god start, var danskeren med langt fremme efter flere gode overhalinger. Det var nok til, at han slutteligt kunne køre over målstregen som nummer 10 med en samlet 7.-plads på dagen. Pointene var dertil nok til, at Thomas Kjer Olsen rykker op på 10.-pladsen i den samlede VM-stilling.

– Jeg er virkelig glad for mine resultater i dag, og jeg er også en smule lettet. Sæsonen er gået en del op og ned, men i dag viste jeg, at jeg har evnerne. Jeg har lavet fremskridt de seneste uger, og det hele samlede sig i dag. Jeg havde en god kvalifikation, som gav mig et godt valg ved gaten, og det betød, at jeg kunne starte i fronten og i det hele taget var det bare en god dag, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Annonce

Annonce