Nu er Pirelli klar med Diablo Supercorsa V4

I efteråret annoncerede Pirelli, at de var i gang med den afsluttende udvikling og testkørsel af fjerde generation af sportsdækket Diablo Supercorsa – både i SP-versionen til gadens superbikes og i SC-versionerne til racing. Nu er dækkene klar til at møde markedet.

Diablo Supercorsa V4-dæk bygger på over 20 års erfaring fra bl.a. Superbike-VM, og der er solgt over 3,5 millioner af disse dæk siden 2007. I forhold til V3 er den nye V4-generation af Diablo Supercorsa fuldstændig fornyet med hensyn til slidbanedesign, gummiblandinger, karkassestruktur og profiler. 

Diablo Supercorsa SP (Sport Production) V4 er homologeret til brug på offentlig vej og et oplagt match til lang række af markedets hurtigste sportsmotorcykler, hvoraf mange i forvejen har Supercorsa SP som originalmontering. Men SP’erne er også et superkompetent dæk på racerbanen, og det varmer hurtigere op og fungerer i et større temperatur-område end de deciderede racerdæk i SC-serien.

Gummiblandingen er en såkaldt dual compound både for og bag, og den nye V4-generation af SP er det første Supercorsa-dæk, som bruger denne teknologi på fordækket. Den blødere blanding på fordækket sider er identisk med den compound i 100 procent gummi, der benyttes på SC3-racerdækkene.

Diablo Supercorsa SC (Special Compound) V4 er konstrueret til trackday-kørsel og decideret race og fås i disse tre versioner:

SC1 – For: Maksimal feedback / Bag: Topydelse ved høje temperaturer og ikke særligt slidende asfalt
SC2 – For: Maksimal stabilitet og konsistens / Bag: Jævn ydeevne og ideel til lave temperaturer eller ekstremt slidende asfalt
SC3 – Trackday-valget til længere banesessions, men ikke beregnet til løb på højt niveau

Diablo Supercorsa er konstrueret på erfaringerne fra Pirelli’s udviklingsarbejde i Superbike-VM, hvor Pirelli har været eneleverandør siden 2004. Efter lanceringen af ​​Diablo Superbike-banedækket (slick) i 2005, præsenterede Pirelli Diablo Supercorsa SC-racerdækket i 2007 efterfulgt af SP (Sport Production) i 2008.

Annonce

Annonce

Screenshot