Ny distributør for alle Piaggio Group’s mærker i hele Norden

Marcus Strauch, operativ chef hos PG Nordic, der bliver ny Piaggio-distributør i Danmark.

Med virkning fra den 1. januar 2021 bliver den svenske Piaggio-importør, SPG Import, via det nystartede selskab PG Nordic, distributør for alle Piaggio Group-mærker i hele Norden. Hermed altså også i Danmark.

– Det er en stor ære for os at få denne tillid fra Piaggio Group, og det er sandsynligvis den bedste anerkendelse, vi kan få for det arbejde og de forbedringer, vi har formået at opnå i Sverige i disse år. Hele teamet er entusiastiske og virkelig motiverede i forhold til opgaven, og vi vil forsøge at gøre et lige så godt stykke arbejde i hele Norden, siger Marcus Strauch, som er Chief Operating Officer hos PG Nordic.

– Vores hovedkontor er placeret i Stockholm, hvor vi også har vores eget lager med dele og tilbehør til alle Piaggio’s mærker. Her har vi dedikerede og erfarne medarbejdere, hvis mål er at give vores forhandlere den bedst mulige support.

– Med hensyn til køretøjerne arbejder vi med et eksternt logistikcenter, der fungerer som et lager. Herfra sendes alle køretøjer til alle forhandlere i Norden.

– Det faktum, at vores lagre af både køretøjer og tilbehør nu bliver endnu større, vil alle vores nordiske forhandlere forhåbentlig drage fordel af. Der ligger mange positive synergier i, at vi nu er en spiller, der arbejder på flere forskellige markeder, fortsætter Marcus.

– Vi har et interessant og udfordrende 2021 foran os, og vores mål er at levere den bedst mulige service til vores forhandlere. Vores team er klar til at arbejde med vores nye og eksisterende forhandlere for at kunne levere vores fantastiske produkter og oplevelse til så mange kunder som muligt.

– I 2010 blev vi distributør for Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi og Derbi i Sverige. Vi var den første importør i Europa, der fik tillid til at håndtere distributionen af ​​alle mærker i et land.

– Udviklingen er steget støt, og i dag arbejder vi med succes med omkring 80 forhandlere i Sverige. Vores voksende team består af mennesker med lang erfaring fra motorcykelindustrien, og vi er primært specialister i Piaggio’s produkter. I dag lever vi for Piaggio, Vespa, Aprilia og Moto Guzzi. Og med ekspansionen i Norden fordobles vores forhandlernetværk, slutter Marcus Strauch.

Annonce

Annonce